Buurtfeest op 22 september

Alle bewoners van de Zeeheldenbuurt zijn van harte uitgenodigd de activiteiten van het buurtfeest bij te wonen op zaterdag 22 september!
14.00 Koffie en cupcakewedstrijd

Onder het genot van een kop koffie gaan we cupcakes versieren. Neem je zelfgebakken cupcakes mee. Ter plaatse vind je alles wat je nodig hebt om te versieren. Tip: neem cupcakes mee van verschillende groottes en/of verschillende vullingen. De lekkerste en mooiste cupcake zal worden beloond met een prijs.

14.30 Battle en springkussen

Alle kinderen uit de buurt kunnen meedoen aan een sportieve battle op het grasveld tussen de Karel Doormanlaan en de Sartreweg. Bij het Nova Zemblaplein staat ook dit jaar weer een springkussen.

15.15 Rondleiding door de buurt

Benieuwd naar de geschiedenis van onze buurt? De schrijvers van het onlangs verschenen buurtboek vertellen je alles over de bouw en de bewoners.

15.30 Tafeltennistoernooi

Jong en oud kunnen hun tafeltennistalent laten zien door mee te doen aan het tafeltennistoernooi op het Nova Zemblaplein

16.30 Wijnproeverij

Wijnwinkel Margaret Wines organiseert een wijnproeverij. Er wordt een aantal bijzondere wijnen aangeboden waarover een deskundige meer informatie zal geven. Dankzij Margaret Wines zijn er geen kosten aan deelname verbonden. Meeproeven? Stuur vóór woensdag 19 september een mail aan ramondekok@casema.nl.

17.30 BBQ

Vanaf 17.30 staan de barbecues klaar. Neem zelf je barbecuepakketje mee en schuif gezellig aan. Na het eten gaan de voetjes van de vloer tijdens de disco en het optreden van buurtband C-JAM.

19.00 Kinderdisco
20.30-0.30 Buurtband C-jam en disco

U maakt het straatfeest mogelijk door te bestellen bij de bar! Wij zijn voor de financiering namelijk grotendeels afhankelijk van de barinkomsten.

Zin om mee te helpen? Ontmoet buurtbewoners en maak het buurtfeest nog gezelliger door de handen uit de mouwen te steken, al is het maar een uurtje. Help het buurtfeestcomité en neem contact op met ramondekok@casema.nl.

Graag neemt de feestcommissie voorbereidingszorg van onze buurtgenoten uit handen met de mogelijkheid een BBQ-pakket bij slagerij de Groeneweg en/of Visspeciaalzaak het Visgilde te bestellen.

Stuur een mail aan ramondekok@casema.nl met daarin voor hoeveel personen je welk pakket bestelt. Doe dit vóór woensdag 19 september. De pakketten haalt elke buurtbewoner op 22 september na 10.00 uur op bij slagerij de Groeneweg op de Biltstraat.

  • Pakket 1 (€ 10,– p.p.) Vlees of vlees/vis, saus, salade en stokbrood: 4 stuks vlees/vis (rund, varkens, kip, lams of vis); sauzen (knoflook, zigeuner, wiskeysaus en pindasaus); salades (kartoffel, rundvleessalade, pastasalade met kip en komkomeer-rauwkostsalade)
  • Pakket 2 (€ 7,50 p.p.) Vlees of vlees/vis4 stuks vlees/vis (rund, varkens, kip, lams of vis)