Programma buurtfeest

De buurtfeestcommissie is druk bezig met de voorbereidingen van het buurtfeest op zaterdag 8 september. Een deel van het programma is al bekend.

  • Voor de kinderen hebben we Circus Snor (ook bekend van Diedom of Cirque Moustache) kunnen vastleggen. Op hun open piste kunnen kinderen onder begeleiding zelf diverse trucjes leren.
  • Er wordt geknutseld o.l.v. Gea.
  • Er komt een rondleiding door de Voorveldse polder door iemand van de Stichting Voorveldse Polder. Dat is gratis, maar i.v.m. het beperkt aantal plaatsen graag aanmelden vóór 31 augustus.
  • Ook de wijnproeverij van Q-vignes komt terug, uiteraard met een ander thema. Kosten €10, ook hiervoor graag vooraf aanmelden.
  • De buurtband is dit jaar helaas verhinderd, maar we hebben een swingend alternatief gevonden: een Salsaband die waarschijnlijk ook een workshop geeft.
  • In plaats van de BBQ houden we dit jaar een Bring Your Own (BYO) dinner; dus maak wat je lekker vindt, schuif aan tafel aan en deel met je tafelgenoten.

Voor alle kinderen die willen meedoen aan ‘Nova Zembla’s got Talent’, meld je nu al aan!

Ook doen we een dringende oproep voor hulp bij op- & afbouw en achter de bar.

Net als vorig jaar beklimt Annemieke uit de WB weer drie bergen voor het goede doel. En omdat de loterij vorig jaar een groot succes was, zullen we die weer tijdens het buurtfeest houden. Heb jij iets om als prijs bij te dragen? Iets tastbaars of een ervaring of dienst; neem contact op met Annemieke als je vragen of suggesties hebt: mail4annemieke@gmail.com.

Aanmelden voor de rondleiding, wijnproeverij, talentenjacht en hulp bij op- en afbouw: novazemblabuurtfeest@gmail.com.