Running dinner ‘la Douce France’

In 2012 en 2013 vonden de twee vorige Running Diners plaats. Met het oog op de start van de Tour de France deze zomer mag op zaterdag 14 maart iedereen zich uitleven op het thema ‘La Douce France’. Ga dus lekker aan de slag met Franse stoofpotjes, fruits de mer, champagne met oesters of varkenspoot met zuurkool a la Elzas.

Bij een running diner ga je in groepjes van het ene naar het andere adres waar buurtgenoten je lekkere hapjes voorschotelen. Iedere deelnemer maakt een voor-, hoofd- of nagerecht en heeft één gang de ‘stress’ van het gastheerschap voor maximaal zes personen. Gedurende de andere gangen is hij/zij de gast bij anderen.

We trappen zaterdag 14 maart af om 19.45 uur op het Nova Zemblaplein. Daar krijg je de adressen waar je je voor de eerste tweede en derde gang kan melden. Een van die gangen maak je zelf. Je kunt je voorkeur aangeven voor een bepaalde gang. Uiteindelijk bezoek je maximaal drie verschillende huizen. Om 20 uur wordt de eerste gang uitgeserveerd; om 21 uur de tweede gang en om 22.15 uur het dessert. De koks van gang 2 en 3 zitten daarvoor bij een andere gang. Handig is daarom om e.e.a. voor te bereiden en tijdig te vertrekken bij de vorige gang, zodat je jouw gasten op tijd kunt ontvangen. Het geheel gaat met gesloten beurzen. De gezamenlijke afsluiting is vanaf 22.30 uur bij Brasserie Vink aan de Biltsestraatweg 102.

Je kunt je uiterlijk tot 21 februari 2015 aanmelden bij Miranda Mens, miranda_mens@hotmail.com. Geef aan:

– welke gang je wilt maken

– of je dieetwensen hebt

– met hoeveel personen je wilt deelnemen

– of je als stel bij elkaar wilt worden ingedeeld

– naam en adres. evt telefoonnummer mobiel