Geslaagd!

Door Boris

Zoals elk jaar ben ik weer op pad gegaan om de geslaagden in de buurt te interviewen. Dit jaar waren er iets minder dan de voorafgaande jaren, maar toch zeker de moeite waard. Ik begon op de Buys Ballotstraat. En daar begon ik aan te bellen bij iedereen die een vlag met rugzak had uithangen. Het was wel even zoeken tussen al die vlaggen van het WK.

Sanne

Ik begon bij Sanne. Ze woont op BB 26 en is geslaagd voor 6 VWO op het Herman Jordan. Ze gaat Economics op de University College studeren. Ze blijft het eerste jaar van haar studie nog thuis wonen. Wil je nog iets kwijt aan novazemblabla.nl? ‘Nee. Ik wist niet eens dat die site bestond’.

Daarna ging ik bij de buren aanbellen op BB 27. Daar was Coen geslaagd. Voor het gymnasium, met het profiel Natuur en Techniek, maar hij deed er als extra Geschiedenis bij. Coen deed eindexamen op het Stedelijk Gymnasium Utrecht. Hij wil in Delft Molecular Science & Technology gaan studeren. Hij gaat dan uiteraard ook in Delft wonen. En hij wou nog even dag zeggen. ‘Vaarwel Zeeheldenbuurt!’

Coen

Toen ik klaar was op de Buys Ballotstraat ben ik naar de Willem Barentszstraat gegaan. Olmo woont op WB 56 is geslaagd voor de Havo met het profiel Economie & Maatschappij. Hij heeft eindexamen gedaan op het Sint Bonifatius College en wil in Amsterdam IBMS studeren. Hij gaat ook in Amsterdam wonen. En hij wou niks kwijt aan de site.

Op de WB 76 zijn twee mensen geslaagd. Bastiaan is geslaagd voor VMBO-TL met het profiel Economie op de Oranje Nassau School. Hij wil nog niet gaan studeren, maar eerst naar de HAVO. Hij blijft dus gewoon thuis wonen en hij wou niks kwijt aan de site. Zijn broer Martien is geslaagd voor het VWO, ook op Boni. Hij gaat Technische Bestuurskunde studeren in Delft, waar hij ook gaat wonen.

Bastiaan

Dit waren de geslaagden van 2010. Helaas niet allemaal, omdat sommige er niet waren.